Naar Homepage
Kidscorner

Speciaal een afdeling voor de kids die deze Sproeifeest site bezoekt. Op deze pagina zijn allerlei leuke dingen te vinden. Heb je bijvoorbeeld al een kleurplaat uitgeprint om te kleuren? Of leuke youtube filmpjes bekeken? Veel plezier op onze website!
Meer Kidscorner!!
Sponsoren
Programma Sproeifeest 2017

Beste inwoners en omwonenden van Hoonhorst. Op 22, 23, 24 en 25 juni is het tijd het jaarlijkse Sproeifeest!! Ook dit jaar is er getracht voor jong en oud een programma samen te stellen. Hierbij een samenvatting van het programma.

We hebben op donderdagavond 22 juni niet de minste namen op de bühne staan. Paul Wiefferink en Mathilde Geerts zullen een levendige voorstelling opvoeren. In Twente hebben zij al verschillende theaters uitverkocht. Ze hebben nog tijd gevonden om in Hoonhorst een cabaretshow te komen opvoeren. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur.

Vrijdagavond zullen de kinderen hopelijk weer in grote getalen naar het dorpsplein komen om vervolgens op het feestterrein de ballonnen los te laten. Aansluitend is het mogelijk om op het feestterrein de vernieuwde kermis te verkennen! Op vrijdagavond hebben we een Pubquiz in de tent met aansluitend DJ Team het einde voor een knallende feestavond.

Zaterdag zullen we starten met een rommelmarkt en braderie. Op de braderie zullen de Stuwzangers uit Vilsteren sfeer brengen met hun muzikale klanken. Om 11.00u zal Clown Oki in de tent voor de kleintjes optreden.
’s Middags presenteren we wederom het succes: De Iron Muscle Run! Een survival run, waarbij je sloten en andere hindernissen tegenkomt. Deelname is individueel, met uw buurman/vrouw of met vrienden. Op de zaterdagavond gaat het dak eraf met de top live band Super Sundays

Ook dit jaar staat de goed bezochte oecumenische viering op het zondagochtend programma, de viering zal vocaal begeleid worden door het koor Power of Music uit Heeten. De zondagmiddag zal voormalig Nederlands kampioen Patrick Smit er een spectaculaire mountainbike trial show opvoeren. Aansluitend zal de BTW-band om 16.00u de middag afsluiten en de avond openen met swingende Rock en Pop muziek. ’s Avonds wordt het feest afgesloten door DJ Hitch.

Wilt u zich opgeven voor een van de onderdelen of als vrijwilliger? Dit kan op de website. 

Onderstaand vindt u de flyer met het volledige programma. Wij hopen dat u er al zin in krijgt, wij namelijk wel!

Opgave Iron Muscle Run 2017

Kriebelt het al weer, nou opgeven kan vanaf vandaag!
Het grote succes van vorig jaar wordt ook dit jaar weer georganiseerd de Iron Muscle Run! 

Enkele feiten:

Wanneer: Zaterdag 24 juni 2017
Afstand: 8,4 KM
Inschrijfgeld

12-16 Jaar € 7,50
16 jaar en ouder € 12,50

 

Geef je nu op via deze link

Vrijdag 23 juni Pubquiz

Op vrijdag 23 juni om 20.00 uur is het tijd voor de pubquiz in Hoonhorst. Tijdens de pubquiz in de feesttent zullen de “oh ja” momenten je om de oren vliegen. In een aantal rondes wordt je als team onderworpen aan de meest uiteenlopende, hersenkrakende quiz vragen. Met een hoog IQ is een voorsprong in de pubquiz absoluut niet gegarandeerd. Gezelligheid staat voorop en de quiz is geschikt voor jong en oud.

Er kunnen maximaal 20 teams deelnemen.
Maximaal 6 personen per team
Deelname is vanaf 16 jaar en ouder

Deelname bedraagt: 4 muntjes

KLIK HIER 

Opgave vrijwilligers

Het feestweekend kan niet succesvol zijn zonder vrijwilligers. Wil jij ons helpen tijdens het weekend, laat het ons dan weten en vul dit formulier in.

OPGAVE FORMULIER.

Opgave Braderie & Rommelmarkt 2017

Ondernemers, verenigingen, particulieren,

Evenals voorgaande jaren wordt er ook dit jaar tijdens het Sproeifeest weer een braderie en rommelmarkt georganiseerd. Ook dit jaar zal het hele gebeuren weer aan de Koelmansstraat plaats vinden.

Opgave  via het onderstaande inschrijf formulier is mogelijk tot 19-juni-2017

KLIK HIER om naar het opgave formulier te gaan

Nieuwe sponsoren

Het Sproeifeest is atijd geïnteresseerd in nieuwe sponsoren. Bent u geïnteresseerd in sponsoring van het Sproeifeest? Of wilt u weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Stuur dan een mail naar info@sproeifeest.nl en wij nemen contact met u op.

SUPER SUNDAYS 24 Juni @ Sproeifeest

Met een ijzersterk frontduo en een superstrakke band de tent op zijn kop zetten, dát is SUPER SUNDAYS! Met het brede en up-to-date repertoire schakelt SUPER SUNDAYS in hoog tempo moeiteloos tussen verschillende nummers en genres. Met enthousiaste presentatie, een vet geluid, special effects en een waanzinnige lichtshow komt deze band een groot feest maken in de feesttent van het Sproeifeest.

Sproeifeest datums in de toekomst

Voor als u rekening wilt houden met uw vakanties, vrije dagen en goed weer reserveringen.
Hierbij de datums voor de komende jaren van het Sproeifeest:

2017 22-23-24 & 25 Juni   
2018 28-29-30 Juni & 1 Juli
2019 27-28-29 & 30 Juni   
2020 25-26-27 & 28 Juni
2021 24-25-26 & 27 Juni 
2022 23-24-25 & 26 Juni

Uitslagen Iron Muscle Run 2016

In bijgevoegd bestand zijn de tijden van de Iron Muscle Run te vinden.

De foto's van de Iron Muscle run zijn te vinden op de website van Johan Bokma.
Klik HIER

Foto's 2014

Onze huisfotograaf, Johan Bokma, heeft dit jaar prachtige foto's gemaakt van het Sproeifeest.
De foto's zijn te bekijken door op de volgende link te klikken: Link

Foto's Sproeifeest 2013

Beste bezoeker,
Voor Foto's van het weekend wil ik u graag alvast verwijzen naar de website van onze huisfotograaf Johan Bokma.

http://www.johanbokma.nl/sproeifeest-2013.html

Sponsoren

Naar Twitter
Naar Facebook
Naar YouTube